Welkom in Restaurant
Chateau Beausaint

Laat u verrassen door onze innovatieve creaties vol smaak. Verfijnde gerechten die uw zintuigen bij iedere gang opnieuw prikkelen.  Samengesteld en geserveerd met liefde en een diepgaande passie voor kwaliteit en gezelligheid.  

Een ervaring om nooit te vergeten...

Die unieke smaakcombinatie, de onderscheidende gastvrijheid en een ongeëvenaarde en ontspannen sfeer. Wij willen niet voldoen aan uw verwachtingen, maar deze iedere keer weer overtreffen.
Niet omdat het moet, maar omdat het onze passie is om u en uw gasten een memorabele ervaring te bieden in de Ardennen. 

Geniet van overheerlijke gerechten die passen bij de mogelijkheden van de 21e eeuw. Modern, eclectisch en met respect en waardering voor de klasse van toen. Of het nu is voor een zakelijk diner, een privaat diner of gewoon een verwennerij voor u en uw partner. Restaurant Chateau Beausaint biedt high-end cuisine die uw spreekwoordelijke honger stilt.

Kwaliteit is geen toeval, maar een keuze

Wij, Chef Alain en gastvrouw Sally, werken al 25 jaar op het hoogste niveau in België en hebben tussendoor kennis en kunde opgedaan in het buitenland. We combineren haute cuisine met een hartelijke glimlach. Stellen u op uw gemak en voorzien u van een culinaire reis langs 5 exclusieve gangen. 

Reserveren

Om u zo persoonlijk mogelijk van dienst te zijn nemen wij uw reservering het liefst telefonisch of via e-mail aan. Wij nemen met u uw wensen en onze mogelijkheden door. Parkeren is kosteloos en altijd op zeer korte loopafstand van ons Chateau en restaurant. U kunt bij ons reserveren voor een heerlijk diner, diner met overnachting of enkel een overnachting.

Ook zo benieuwd naar ons menu?

In de media

Naast de vele vaste gasten weten steeds meer kenners ons te vinden. Met trots delen we dan ook enkele artikelen over Chateau Beausaint en de prachtige droom die we, mede dankzij u, nog iedere dag mogen voorzetten. Klik op onderstaande logo's om de bijbehorende artikelen te lezen. 

Ja, ik wil...een unieke ervaring!

Wij hoeven u niet te overtuigen, dat doen onze gasten wel!

5

Google 

5 van de 5 sterren.
Geweldig!

9,8

ChateauBeausaint.be

Al 3 jaar een gastscore
van boven de 9,8.

9,8

Hotels.com

Uitzonderlijk!

13,5/20

Gault & Millau

Zeer hoge score op Gault&Millau