Iedere maand een nieuw menu

 Naast exclusieve ingrediënten vindt u op onze menukaart ook veel gangbare ingrediënten welke door een combinatie van diverse kooktechnieken en wereldwijde inspiratie verrassend geserveerd worden. Smaken van zoet, zout en zuur worden gecombineerd tot de kenmerkende smaakexplosie van Chef Alain. Eventuele allergieën en dieet beperkingen dient u bij reservering kenbaar te maken.

€ 55
4-gangen

Exclusief drank

€ 65
5-gangen

Exclusief drank

€ 75
6-gangen

Exclusief drank

Menu Cosmopolitan

Met ons 4, 5 of 6-gangen menu krijgt u een unieke kijk in de avontuurlijke kookstijl van onze Chef Alain. Elke 4 tot 6 weken serveert Chef Alain een volledig nieuw seizoensgebonden menu met bijzondere gerechten.


Tompoes van snow-crab & geroosterde aardpeer, parel van gelakte paling en humus van doperwten 


Kruidige Bouillon van wilde paddenstoelen en gebakken ganzenlever 


Risotto van zwarte ‘Venere’ rijst, gebrande tijgergarnalen met een sabayon van trostomaat


Japanse bereiding van rund, creatie van bloemkool met pinda's, jus van gekonfijte sjalot


Degustatiebordje met enkele lokale kaassoorten 


Drie creaties van appel oogst 2020